Antlitz-analyysi/solumineraaliterapia

Saksalainen Dr. Schűssler kehitti yli 140 vuotta sitten solumineraalit. Myöhemmin syntyi Antlitz-analyysi, jossa kasvojen ihon värityksen, paikallisten värimuutosten, eri rasvaisuuksien, kiiltojen, ryppyjen ja muiden ihonpinnan muutosten perusteella voidaan todeta tutkittavalla henkilöllä solutasolla olevat kivennäisaineiden puutostilat ja hänelle voidaan antaa ohjeet ja suositus tarpeellisista solumineraalista. Resepti on luettavissa jokaisen ihmisen kasvoilta.

Dr. Schűssler päätyi tutkimustyössään siihen, että yhden tai useamman kivennäisaineen puutostila johtaa kehossa häiriötilaan, epätasapainoon ja niiden seurauksena sairauden syntyyn. Jo paljon ennen sairauden ja oireiden puhkeamista ovat 12 solumineraalin puutostilat tunnistettavissa kasvojen ihon tunnusmerkeistä. Ihmiskeho yrittää korvata ja korjata sairaita soluja hakemalla niistä puuttuvia rakennusaineita verenkierrosta.

Antlitz-analyysi tehdään luonnontilassa olevista, meikittömistä kasvoista analysoimalla ja tutkimalla muutoksia kasvoissa, eli kivennäisaineiden puutostiloista syntyneitä tunnusmerkkejä (huulipunaa ja ripsiväriä voi laittaa).

Solumineraalit ovat puhtaita, maaperästä saatavia hierrettyjä kivennäisaineita, joista jokaista meillä on myös veressämme kehomme rakennusaineina.

Analyysin hinta: 100 e
Solumineraalit 25 e  (400 tbl/purkki)
Analyysi sopii myös lapsille ja eläimille kts. hinnasto.
Solumineraaliterapeutti Marijo Honkonen puh. 045 112 4834

(Lähde: Annukka Aarnio)

antlitz
Kuva: Marijo Honkonen